A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Țaru' o îmbătrânit

Iar și-o ia Putin. Acum în Ucraina. Aștia îl țin de vorbă și își duc trupele până la granița lui. Pe urmă o să intre ei în Rusia ca să – cică – să nu intre Putin în Ucraina. Sau, mă rog, în Donbas. Da’ dacă intră Putin primul peste ei îl arată cu degetul și pun NATO pe el. Aia e. Putin i-a lasat să latre primii și s-a dus după fentă în Kazahstan. E gata.

3 comments to Țaru’ o îmbătrânit

  • Aș. Putin le-a dat șah. Urmează mat. Da’ nu știi tu sportul ăsta.

  • viliu

    Mo, stii ce vor face ucrainienii? O să intre în Donbas. Pentru că juridic e teritoriul lor. Nu și-au declarat independența, nu au fost recunoscuți de Rusia. Ce o să facă Putin? O să îi ajute pe rușii din Donbas? E ca și cum ar invada Ucraina, adică exact ce spun americanii ca va face. Nu îi ajută? Pierde chiar la el acasă, pentru că ar însemna ca tocmai el să își trădeze/părăsească poporul. Deci ori apare ca agresor, ori apare ca tradător. Pierde orice ar face. A intrat în moară (dacă mai știi jocul numit moară). Trebuia să atace în Ucraina când nemernicanii au atacat în Kazahstan. Este clar pentru toată lumea cine a fost in Kazahstan, cu steagurile ISIS cu tot. Dar să nu apere Kazahstanul, nu s-ar fi așteptat nimeni. Așa, uite cum îl duc cu vorba și între timp NATO duce trupe și armament la granița Rusiei. Urmează să atace NATO justificând atacul ca și invadarea Irakului. Si toți vor aplauda, pentru ca lumea e cretină, ține cu cel mai tare, nu cu cel care are dreptate.

  • viliu

    Deci, Viliu a avut dreptate. A început în Donbas.
    Jocul lui Putin a fost să aștepte, să preseze și să dovedească pe nemernicani. Aceștia au facut ce era de asteptat: au fugit, și-au retras trupeții (se pare că fuga le iese cel mai bine), dar au avut grijă să le bage pe gât la ucrainienii idioți niste arme de toata jena, dar pe bani mulți. Putin se aștepta ca Zelenski să rămână cu buza umflată și probabil s-ar fi oferit să-i plăteasca el armamentul luat de la NATO. Pe urmă și l-ar fi însușit, desigur, pentru că l-a plătit, și și-ar fi luat și Ucraina înapoi. Dar Zelenski e soldat ascultator. E un cretin util, a ratat ultima lui șansă să scape. Și a atacat asa cum am prezis, punându-l pe Putin în moară. Așa că, Putin are doar doua moduri de a mai salva situația în care este pus. Prima ar fi să vacanteze poziția de președinte al Ucrainei. Cum? Las’ ca stie el… A doua soluție ar fi chiar să intervină în Ucraina, dar nu înainte de a avea un referendum cu un DA masiv din partea rușilor. Să iși asume rușii ca popor asta, altfel, oricând Putin va putea fi acuzat de moartea oricărui soldat rus. Ar alimenta propaganda împotriva lui. De data asta cu șanse mari de a reuși.

Leave a Reply