A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Românului îi place, așteaptă și vrea să fie furat

Ca sa ma exprim elegant “furat”…Tot cu ‘f’ incepe cuvantul vulgar.

O suma de uslamisti erau revoltati de incarcerarea turnatorului Felix.

Mai ca plangeau. “Ca a facut si bine, fundatia, donari, etc”. Zic, stati sa fur si eu 100 milioane si fac si eu donatie si fundatie de 5. Tampitii uitau ca la TV (cu care sunt mintiti din 90) mai era si varianta sms-urilor cu donatii in diverse sume, din partea doritorilor.

Altii ca “de ce nu intra si Marinelu’ si Blonda?”. Foarte ofticati si astia. Le raspund ca o sa le vina randul la toti. NU, musai acum cu idolul Felix trebia sa intre si aia, ca l-au “lucrat” pe turnator. Adica e nevinovat, intreb io? Tacere stanjenitoare…” eee, e vinovat, dar si Marinelu’ e”. Adicatelea tradus: nu prea e vinovat daca nu intra si Marinelu’. Le zic ca justitia a inceput, o data cu condamnarea lu’ Bonbonel, sa mearga. Usor, incetisor, mai repejor, dar functioneaza. “Neeee, ca de ce a intrat Felix si aialanti nu?” Ba oameni buni, le vine randul (in mintea mea: dar nu cu tampiti de votanti ca voi) asteptati. Concluzia: sunt basist.

O cucoana ferventa si frecvent fesenista/pesedista/uslamista/pesedista: dom’le, da’ tia iti place cum arata parcul de langa bloc.
Eu:nu cocoana, e jegos.
Cocoana: pai vezi, pai ce zici de asta?
Zic ca esti proasta rau cucoana, asta in mintea mea. In realitate ii explic: cocoana, premarele e uslamist? Parlamentul e uslamist? Governu’ e uslamist? Pai ce-ai vrea dom’le, sa vine Presedintele sa faca dea hotarari locale, legi sau sa faca el insusi curat?
Cucoana a tacut. Cred ca ar initial ar fi vrut sa vie Presedintele in persoana sa-i curete parcul. Dar probabil ca undeva in mintea ei s-a declansat declansarea declicului, iar prezentarea mea logica si-a atins tinta.
Cucoana: si astia fura…
Eu: toti fura doamna, ii doare in cot de noi. Si Marinelu si Blonda si Bonbo si Tonta, toti. Mai mergi de-i voteaza pe f’unul.
Cucoana: da dom’le, chiar toti fura. Si eu cine votez?
Eu: Cand o sa vezi un om cinstit, atunci du-te sa-l votezi, pana atunci nu mai vota hotii. Toti care faceti asta inseamna ca va place, asteptati si vreti sa fiti furati.

Leave a Reply