A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Votantul

In 1990 majoritatea, circa 90% din cei cu drept de vot din care 90% (aproximativ 13 milioane) au votat comunist-securistul FSN  cu strigate de fericire si racnete celor care erau in contra.  Dupa cativa ani, nu mai gaseai un fesenist pe strada, la munca, in crasma. Disparusera, toti injurau feseneu’. Unu’ n-ar fi recunoscut ca a votat cu cei care nu ne vindeau tara. O dadeau moka, dar pe comisioane grase incasate de ei.

In 2012 “majoritatea”, circa 40% din cei cu drept de vot din care 60% (aproximativ 3 milioane) au votat fostii comunisti, securisti si mai nou pe odraslele lor, asa numitul USL. Dupa nici un an, nu mai gasesti un uslamist pe strada, la munca (care mai are), in crasma nici atat, ca bani oha. Au disparut, toti injura uslamu’. Unu nu recunoaste ca a votat cu cei care ne-au dat pomana tara din 1990 si inca vor sa o dea pomana, sa o faca praf si pulbere si lac de cianuri, pe comisioane grase incasate de ei.

Ma nene, care mai esti uslamist, arata-te.

 

Leave a Reply