A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Tâmpiţelu cel viteaz

Tampitelu cel viteaz, ca tre sa recunoastem, se avanta cu vitejie la drum (ca doar nu o face pe banii lui) observa el la un moment dat ca nu mai are benzina de drum (paie, i se sufla din off de catre unul din prostii de serviciu) ptr caruta. Cum care caruta? Pai aia de se angaja el sa o faca masina la inceput de drum, sustinut de 4,23 de locuitori (prostii satului).  Din totalul de 21 de suflete cat numara satul.  Cum devine asta ca prostii hotararara? Ca dupa aritmetica rezulta ca prostii trebia sa stea in banca lor. Dar dupa democratia cea buna, adusa din, cu si ptr straini, reiasa ca prostii e majoritari. Sa revenim la paiele noastre, care nu mai sunt. Cum Tampitelu declarase sus-si-tare oricarui prost care-l va vota ca el nu se va deda la FeMeI acum era usor in dificultate. FMI sigur aveau solutia, dar el se batuse cu deshtele-n pept ca nu va apela. Tras usor de fustanela, ca de, straiele traditionale nu-l mai incap pe birjarul cel fudul, Tampitelului i se sufla iar din off, de unu din vechii ciocoi acum noi sfatuitori, ca aia de-l votara e prosti si-nghit. Tampitelu intelese repede smecheria si-i de-te dracu grabnic pa aia si vorbele lui premergatoare drumului cu caruta. Asa ca lasa caruta sa se taraie in virtutea inertiei si se duse la radiosant3 (una din multele sale aparitii zilnice la) sa dea veste boborului. Boborul (votant) primi vestea asa cum te priveste boul cand vorbesti cu el. Ba unii inca il mai laudara pe Tampitel, adica continuara sa-l laude. Asa ca Tampitelu cel viteaz se duse plin de incredere la curva aia de FMI, plina de bani. Neasteptandu-se la asta, Tampitelu se arata mirat: cum sa-mi ridic fustanela si sa ma aplec? Intelese intr-un tarliu, cand i se explica ca toti care treceau prin curtea matroanei FMI fac asta. Inclusiv predecesorii sai celebri Ouale Mele si Hodoronc Bonc. I se sugera discret bine ca e inalt, ca Bonc nu mai trebui sa lase nimic in jos si sa se aplece, ci primi direct in fata ce avea de primit.

Tampitelu suporta tratamentu’,  primi desigur si sfaturi cum sa-si scoata parleala pe cele suferite, ca si ceilanti, pe seama boborului(votant). Iesi plin de el si inca ceva strain in plus si cugeta: desteapta dom’le FMI asta, cum reusi ea sa mai scoata un impozit din chirii….Tampitelu se simti mai superior ca de obicei fata de tontii de-l votara si purcese grabnic sa puna masura in aplicare, stiind si avertizat fiind ca nu e suficient, dar deocamdata ajunge de paie pentru inca fo 2 luni. Dupa care, daca mai are nevoie, poa sa vina in slip la FMI, sa fie mai rapid, ca de rezolvat rezolva matroana un nou impozit. Tontomacii, aia 4.56 de-l votara (minus 1.2 ca se mai trezira cand vazura ca morcovu din gradina in loc sa ajunga la piata pa bani buni, se intoarce impotriva lor in mod obrasnic si-i patrunde-n cur), ranjeau fericiti cand Tampitelu cel viteaz si patruns ii anunta la radiosant123 ca le mai baga mana in buzunar sa se unga el unde-l doare, pa plaja la miami unde i-a recomandat doctoru. Cu telefonu’ inchis ca vibratiile fac rau la rect. Sau bine?

Morala: e pentru cine n-a inteles-o inca, adica aia care l-au votat si mai cred in Tampitel, adica tre sa le-o rezum clar aici:: stati voi si asteptati sa va intre dovleacu-n cur, nu morcovu’.

Morala 2 dar nu ultima: e pentru cine n-a inteles ce-i cu votul, azi, adica to(n)ti votantii, si tre sa le-o rezum aici:: votati fratilor ca tot asa ceva voi scrie, inlocuind rapid Ouale Mele cu Hodoronc Bonc sau Tampitelu cel viteaz si schimband pe ici-colo naratiunea.

Morala 3 si ultima: cat de mare aveti gaura curului?

Leave a Reply