A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Un român votant (sau cu curul in două luntri)

1. Omul nostru fu pe strazi la rivulutie si fu pa partea unde soseau gloantele…

2. Apoi se entuziasma intr-un partid, verde sau ecologic, fara sa gandeasca prea mult ca e un cal (verde) pe perete.

3. Ca orice rumun (verde) o dete o vreme cu taranistii,  probabil cand Seniorul traia…

4. Probabil tot atunci trase la caruta conventiei democrate

5. Dar a votat cu cu Iliescu. Cum care, Iliescu, tatal minerilor panselisti si reformatorul comunistilor in neo. Cica a votat in contra lui nebunu’ de Vadim. Desi la o tara de nebuni cu curu-n doua luntri (ce doua, omul nostru fu cu curu’n mai multe, dupa cum veti vedea)  un “nebun” ca Vadim pe post de vâslaş sef venea la fix.

6. Apoi a votat cu Basescu, fost premare al Bucurescilor, catindat ptr presedintia tarii. Nu stiu daca la primarie l-a votat, dar la preşedintie l-a. In contra lui Nastase, care nu-i placea lui. Probabil Bombonel mirosea a roz. Ca sa vedeti cu rozu cum stam, urmariti urmarea.

7. Apoi voteaza la referendum1 ptr Base si parlament unicameral

8. Niste transformari uluitoare il fac apoi sa voteze in contra lui Base la referendum2, sa piarda lamentabil si rasunator. Ceea ce nu il impiedica sa treaca in tabara USL, rozalii salvatori ai natiei.

9. Voteaza USL la recentele alegeri fiind fan inversunat al celor 2 mascarici conducatori ai uniunii. Dar mai mult cu Antontonel pe care il va vota ca preşedinte al natiei. Despre Tonta afirma ca e de viitor. Pana cand va fi in contra lui, la urmatoarele…

10. Liberalii sunt salvarea, dar nu’ş de ce in cârdăşie cu pesedistii sub sigla uslamista. Mai nou ar trebui introdus pct-ul 4bis sau alt bis, ca el era cu liberalii demult. Probabil de cand vota cu ilici sau marinelu.

11. Omul nostru trait prin statele unite ale americii, republican convins si numai de dreapta. Ceea ce nu-l impiedica sa fie de acord cu monarhia britanica sau pentru români.  Dar Tatcher nu i-a placut, Merkel e o proasta. Democratii americani si laburistii britanici sunt niste stangisti lamentabili. Ai nostri, din ograda, nu. Fan democratie si superb aparator al ei si al votului intre 2 prosti, sau 2 hoti, sau 2 nulitati.

Să mor dacă eu înţeleg ceva. Sau aista-i un exemplar tipic de român aparator al democratiei si votant, de se bate cu pumnu-n pept cu votu’ lui ca peste niste ani sa regrete si sa-l dea altuia, tooocma opozantu de mai eri? Si indiferent de situatie, tocmai ala care o sa i-o traga?

 

UPDATE 1 (23.04.2013): Omul nostru, in urma “tradarilor” lui Tonta, se leapada de el. Zice ca Antontonel a ramas drept si bun si ca voteaza cu el la presedintie in 2014.

Pariu 1 : Omul nostru se dezice de Antontonel pana atunci…

Pariu 0 : Antontonel nu mai apuca sa catindeze, e deja penibil…

 

Leave a Reply