A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Vă provoc usl-amiştilor

Pe voi astia de tineti acum partea hotilor de stanga, de incercati sa-i gasiti scuze Plagiatorului (rilor), sa spuneti clar aici ca nu sunt javre.

Eu sustin sus si tare ca ponta e o javra, antonel idem, sleahta lor estem de asemenea. Ca cu ei va fi mai rau. Ca ca ei sunt si astilanti, dar nu ca ei, rosii.

Ca dupa niste ani sa va scot ochii cu parerile voastre care acum sunt unice , indestructibile si cele mai corecte. Cand dupa niste ani veniti sa ne luati la pila pe noi astia de am stiut (stim si vom sti) ca de ce nu votam cu alte javre ce voua vi se vor parea in regula la anii aia.

13 comments to Vă provoc usl-amiştilor

 • Viliu

  Bine, nu vrei si sa ne acorzi sansa de a te face sa ai din nou dreptate? Hai, ca abia astept sa ai motiv sa imi scoti ochii peste cativa ani si sa te impaunezi. Deci mergi la vot. Sa stii ca daca esti nelamurit unde trebuie sa pui stampila, poti sa si anulezi votul ala, abia asa te vei apropia de “impartialul” care te lauzi ca esti.

  Si nu mai vorbi de cei care au votat cu Basescu, pana la urma scopul era sa-l vedem pe Adrian Nastase platind pentru ce a facut. Deci Basescu si-a indeplinit mandatul pe care i l-am dat, acum avem alt mandat: de arestare si pentru Basescu.

 • Eu n-am mandat ptr asta ca nu l-am votat. Nu pot da jos pe cineva pe care nu l-am pus eu. Deci e treaba voastra. Mai mult, eu nu pot da votul acestor pungasi. Pe care dealtfel vad ca-i admiri, nu dai aci cu suptsemnatu’ ca sunt javre.

 • Gogule, tu ai niste provocari asemanatoare cu ale lui fii-miu’ ala mic atunci cand vine la mine si imi zice: “Tati, vrei sa facem skandemberg?”.
  Grow up, man.

 • Da. Vad ca nici unul nu vreti sa va asumati vreo afirmatie, e bun e prost. Desigur, peste niste ani nu veti recunoaste ce-ati facut acum. Asa cum in 90 nimeni nu l-a votat pe ilici, si acum se pare ca base s-a votat singur de fo 5 ori.

 • Daca astia care vor veni vor fi la fel de hoti, ne vom lupta si cu ei. Ca noi astialalti nu suntem pupincuristi.
  Insa respectam un principiu capitalist: Evaluarea periodica. Asa cum am eu la munca evaluare din 6 in 6 luni, politicienii au evaluare cu alegatorii din 4 in 4 ani. Sau presedintele…
  Deci nu inteleg problema ta.

  • Guus

   dacà ai evaluare din 6 in 6 luni inseamà cà lucrezi la multinazionale…dàle un sut in cur sà plece din tarà, cine or fi si apucàte de muncà ca lumea…lasà politica.

 • Problema nu e a mea ci a ta a voastra. A celor care ganditi in stilul asta: nu sunt buni astia de-i votam acum, ii reevaluam peste 4 ani. Estimp 4 ani din viata ta s-au dus dracu’ ca sa ma exprim elegant. Mai bine zis e problema voastra, a celor care NU ganditi. Evaluarea ar trebui sa se faca inainte, asa cum un CV premerge angajarea (sau nu) ta in post. Mie CV-ul astora imi arata ca sunt niste dezastre. Asa se pune problema domnule Maska. Mastile trebuie date jos inainte, si nu dupa 4 sau 8 ani. Daca unii nu-s in stare sa faca evaluarea decat dupa….poate ar fi bine sa-i lase atunci pe cei care se pricep.

  In lumina celor de mai sus, reiese iar ca democratia, pe langa ca e o farsa, e si o prostie, lasata la mana celor care se trezesc cu evaluarile dupa ce masina a intrat in copac, se vaita si plang, lucrul este evident nashpa. Dar inainte n-au fost la ITP cu ea.

  • Viliu

   Gogu, CV-ul astora nu arata nimic dezastruos.
   2) Acum e vorba de CV-ul aluia de a facut dezastru prin tara asta.
   c)evaluarea se face intotdeauna dupa. Adicatelea, mai bine nu o mai facem niciodata?

   • Unii se pricep sa faca evaluari inainte. Si culmea, bune. Dovada Gogu care n-a votat cu Base tocmai pentru ca l-a evaluat inainte, cand CV-ul lui nu arata ce va face.
    Viliule, matale pe ce lume traiesti? Nimic dezastruos in CV-ul astora. Atunci stai sa vedem ce denumire vom gasi ptr ce vor face.

  • Guus

   asa Gogule, sà aibà soarta lu’Patriciu

 • Maska

  Aaaaoleu, tu esti din ala care in argumentatie comenteaza si nickname-ul interlocutorului…:))))
  Hai, noapte buna copile.

 • Mai astia urdu-rosii, nu mai latrati?

Leave a Reply