A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Jocurile "olimpice"

Poate ma lamureste si pe mine cineva de ce le (mai) spune “olimpice”.

8 comments to Jocurile “olimpice”

 • Viliu

  Ai cam multe nedumeriri. Nu-i de mirare ca nu stii sa te ghidezi, dar zapacesti si pe altii, sau macar asa te lauzi.

 • Franz Oring

  Da chiar, Gogu are dreptate. De ce se mai numesc “jocuri olimpice”?. Ce a mai ramas din olimpism si din ideile lui Spiridon? Prafu’ s-a ales de ele, praful galben.

 • Pentru ca au fost primele intreceri sportive organizate intr-o forma superioara de civilizatie din istoria omenirii? Spiritul s-a diluat ca asa e normal. Au trecut totusi 16 secole. Sa ceri insa popoarelor lumii sa inceteze razboaiele pe perioada Olimpiadei mi se pare discurs de comcurenta la Miss. Utopie. Dar in acelasi timp, sa ceri sportivilor sa concureze in tatele goale… cu asta as fi de acord. In numele spiritului olimpic, fireste. :))

  • Am intrebat de ce le mai spune inca “olimpice”. Ce a mai ramas din spiritul olimpic? Eu nu mai vad nici spirit si nici olimpic. Vad banul si interesul.

 • Maska

  Ia spune tu care e spiritul olimpic.

 • Spritul olimpic e cu vin si apa minerala.

 • Maska

  Gresit.
  Spiritul olimpic e asta: http://tiurl.com/d2vym
  Vezi ca bautura omoara spiritul olimpic.

  Nota administratorului Gogu: ai incercat sa introduci un link porno. Se pare ca atat poti, atat stii, atat te duce capul. Si sa votezi cu rosii, ca apoi de suparare sa incerci tampenii. Pa, Maska.

Leave a Reply