A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Democraţia – o farsă pentru proşti

Ceea ce fac rosii zilele astea este perfect legal si democratic. Poa’ sa zbiere ocţidentul cat vrea, n-au temei. Ar fi trebuit sa zbiere de cand ponta a sosit la nu’ş ce conţil ioropean fara dreptul de a fi acolo. Dar nu, baietii l-au primit. Aşa ca daca io as fi pontake, le-as da flit in fata cu zberetele lor. Parlamentul face legal ce face, democratic, curat pe fata.

11 comments to Democraţia – o farsă pentru proşti

 • Viliu

  Occidentu si Gitenstein tipa ca au enterese cu Traian si le e teama ca fara Traienel la timona au dat banii degeaba. Adica trebuie sa mai unga si pe astia si, dupa cum stii e criza si nu mai e bani.
  Daca era pe bune, Occidentu si Gitenstein trebuia sa tipe cand a numarat Roberta voturile din Parlament si cand legea de impozitare a pensiilor era – conform CCR – anticonstitutionala NUMAI in cazul pensiilor judecatorilor, inclusiv a celor de la CCR.

  If they didn’t speak then, then forever hold their peace.

 • Deci democratia e o farsa pentru prosti, din cand in cand prost jucata si tot din cand in cand unii isi dau seama de acest adevar indubitabil. O farsa pentru prosti – democratia.

 • Mosiu Viliu, nu repari o nedreptate cu alta nedreptate. Deci daca vrei matale si cu rosii tai sa-l dati jos pe Base, respectati legea. Sau atunci nu vii aciulea si te dai drept cinstit. Iata pentru cine nu stie ca demersurile nu sunt chiar democratice,aici

  • Viliu

   Bine Mos Gogu, ai dreptate. Dar daca ai inchis ochii la o nedreptate, atunci nu deschide gura la alta. Nu ai legitimitate, esti la fel de manjit pentru ca nu esti impartial, deci nu poti fi arbitru, ci esti jucator. Iar daca esti jucator, am sa iau protestul tau ca fiind parte din joc. Iar daca sunt mai tare la jocul asta asteapta-te sa iti si iei una peste bot, nu?
   Cam asta e lantul slabiciunilor. De asta trebuie sa vorbesti atunci cand trebuie si nu altcum.

 • Imi pari manjit cu rosu si foarte partial in contra. Judecata ti-e intunecata de rosul care ti se prelinge pe ochi. Dreptatea se poate face doar dreapta, si nu stramba sau de strambaci, hoti si sustinatorii lor.

 • gargara

  “perfect legal si democratic”? Pai schimba legea curtii constitutionale asa numai ca sa poate el sa calce legea? schimba judecatorii ca nu judeca pe placul lui?
  Parca tot legal si democratic au venit si rusii dupa razboi, nu?

 • Da gargara. Asa si cu rusii si democratii care ne-au vandut atunci. Asa cum spun si sustin aci si nu numai aici, democratia e o farsa pentru prosti.

 • gargara

  …si daca democratia este o farsa, sa aleg dictatura? Nu vad alta cale, ori democratie, ori dictatura.
  Si cum naibii traiesc, nemtii, englezii, americanii intr-o farsa? Pai o asa farsa as dori sa avem si noi in Romania, ce naiba sa traim si noi ca prostii de acolo.

 • …asta e smecherica. In democratie numai unii, englejii, americanii, nemtii traiesc bine. Restu se vrea supt cizma. Dar nu e bine sa aflam asta, deci tac.

  • Viliu

   Gogu, dar nu intrevezi absolut nici o posibilitate ca in democratie fiecare popor sa doarma asa cum isi asterne? In acest caz s-ar explica altfel cazul nostru si al altora decat engleji, americani, nemti… Explicatia s-ar numi educatie, instructie, inteligenta…?

 • Viliule, las-o ca macane. Cum singur ai spus ca jocurile erau facute in ’89 la rivulutie. Asa erau facute si sa devenim o tara de consum. Ce chestie puerila, cica popoarele lumii isi pot asterne sa doarma cum vor….ma facusi sa rad. Nici bebelusii nu mai cred asta.

Leave a Reply