A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Dictatura lui Băsescu

Asa cum o vedeau unii si cum a iesit dupa ce boboru’ neinfricat si prost a votat iar cu USL.

4 comments to Dictatura lui Băsescu

 • Viliu

  Iti mai aduci aminte de Traian… Tomescu? …ce-i spunea lui Miron Cozma: “se strange latul, da, da! se strange latul!”
  E valabil si pentru Traian Basescu. Se strange latul. Simte deja gustul sangelui, dar de data asta al sangelui propriu.

  Evident, iar eu simt cum o sa castig pariul (pe care nu l-am pus, by the way)

 • Vad ca te-a cuprins febra uselista. Te bucuri de incrancenarea cu care rosii lucreaza. Febrilitatea ti se citeste in comentarii. Base culege ce-a semanat. Ce nu vede lumea este ca Parlamentul cand vrea poate. Lucra pana seara tarziu. Se poate strange si-n afara orelor de program. Majoritatea nu mai e o problema, cvorumul daca ma intelegi mata. Votul curge rapid si lin. Au majoritatea si acum au demonstrat si ca pot trece repede prin Parlament ce vor. Sa-i vedem mai departe, cand vine vorba de România si prostii ei care i-au votat precum si restul care nu. Sa vedem, mai trec ei intr-o zi barem 1 lege? Se mai strange cvorumul? Mai e consens?

  • Viliu

   N-am nene nici o febra. Nu inteleg insa ce te deranjeaza pe tine la ce fac zilele astea parlamentarii…? Ca dupa aia o sa doarma iar in scaune, asta e ceva firesc, iti dau scris (uite aici in randurile astea) ca si tu (si eu si oricare) daca ar trebui sa stai pe scaun 8 ore si sa fii atent la ce vorbesc unii si altii nu rezisti mai mult de o zi fara sa adormi. Este o reactie naturala a organismului.
   De fapt, e chiar mai bine ca nu se vor apuca de treaba. Pai de legi dupa legi avem noi nevoie? Cate sunt sunt, macar sa le respectam pe astea, ca daca le si schimba in fiecare zi apoi nu mai avem repere. Abia ca rolul Parlamentului se vede foarte bine in rarele momente in care TREBUIE sa se mobilizeze exemplar cum au facut-o ieri. Este perfect cum e acum. Si, sa stii ca fara Presedinte mai merge, fara Guvern mai merge, merge si fara CCR (adica fara CCR chiar ar merge mai bine), dar fara Parlament, oricum ar fi el, nu merge, da’ deloc nu merge. Abia ca cu Parlament, democratia NU este o farsa pentru prosti.

 • Cu parliamentul nostru democratia e o farsa pentru prosti, o sarada, o şuşanea pe banii nostri, si va deveni o dictatura.

Leave a Reply