A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Romulus şi Remus, adevarul despre, dacii si mai apoi romanii

Pe asta n-am mai auzit-o. De curand fusei prin tara si o auzii. O postare despre eveniment, povestioara, cat de curand. Despre deplasare, mai dureaza, batranete, tre sa-mi aduc aminte pe unde am fost.

Cica lupoaica romana ii ingriji pe cei doi care detera nastere orasului Roma. Nu se mentioneaza, dar lupoaica avea sanii grei de lapte, deci zamisli de curand. Surse spun ca cei doi erau chiar fii ei. Nu va minunati, atunci se putea. Si mai devreme si mai tarziu se nascura popoare din diverse impreunari. Cel mai nou caz, poporul SUA, care dovedeste o curvasaraie in impreunarea urmasilor greu de gasit in istorie. Pardon, babilonienii fura inaintea lor, dar am aflat cum disparura.

In acest caz se pune problema cine a lasat-o grea pe lupoaica, ca in mitologie se stiu toate, tati si mame, frati si surori. Nesthe unii, dacii, mai vechi decat actualii romani cunoscuti ca italieni amu,  spun ca lupoaica fu lasata grea de catre un lup. Lupul Alb. Sau mai cunoscut ca Lupul Dacic. Si de ce nu ramasera ei impreuna? Pai ramasera, ca pe vremea Lupoaicei, teritoriul Lupului Dacic era cam pana pe acolo unde aparu legenda Lupoaicei. Numai ca Lupul avea si altele de facut, decat sa stea dupa poala unei femele. Se stie si se spune, dar numai in unele parti, ca Lupoaica d-aia l-a cucerit ulterior pe Lup, din pura razbunare si cu mijloace specifice neamului femeiesc, parsivenie si tradare. Deci mai intai fura dacii care creara neamul roman, poi venira romanii peste fratii si intemeietorii lor dacii. Lupul Alb si Lupoaica. Decebal si Traian. Cercul s-a inchis atunci.

Ma rog, ulterior cercul fu violat de alte legende/neamuri. Dar asta e alta poveste, mai tarziu. Noapte buna copii…

3 comments to Romulus şi Remus, adevarul despre, dacii si mai apoi romanii

  • Guus

    Vezi exemplu, statuia dezvelità recent, cu Traian si Lupoaica, unde capul lupoaicei este de fapt stindardul dacilor. Hehe…

  • Viliu

    Io am auzit ca la daci capul steagului era de lup, dar coada era de peste solzos. Deci depunea lapti. Lupoaica latina depunea icre?

    • Pestele solzos atesta vechimea dacilor pe acest glob. Este precum acel peste ancestral despre care se credea ca a disparut din preistorie, dar care fu gasit zilele noastre. Despre curva lupoaica latina nu stim ce a depus, stim doar ca i-a hranit pe aia doi, si niste cretini numiti romani/italieni au scos o legenda.

Leave a Reply