A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Bugetari, bugetaţi şi restu' lumii

Despre hotii si vardistii sau de-a v-ati-ascunselea. Cum bugetatii, aia cu salarii si pensii bune platite de noi, nu se dau prinsi. Sau despre cum bugetarii, aia cu salarii nemeritate (nu scriu despre cei cu cele mici, care muncesc) sunt pomeniti mereu ca li se taie salariile, sau li se maresc. As vrea sa pomenesc despre motorul oricarei economii, cei care fac, particularii. Privatii, privatele, primatii, cum li s-a spus de-a lungul originalei democratii. Cei care produc banul, totusi. Ce nu ni se spune de ani de zile, este cum statul, prin reprezentantii sai, se va ocupa de cei care intr-adevar muncesc in tara asta, privatii. Patroni sau angajati, si-au luat viata in maini, nu si-au lasat-o in leneveala statului. Ei tin tara asta in viata, ca oriunde in lume. De ce n-aud ce va sa faca primul ministru ptr privati? De ce aud mereu ca se refac salariile bugetarilor (si bugetatilor, implicit). A calculat cineva cat au suportat privatii scaderea salariilor bugetilor? De altfel binevenita, daca era facuta cu cap? Stie careva cat au suportat privatii aceste masuri? Stiu, cei care sunt in masura. Insa n-aud ca s-ar vrea face ceva intr-adevar bine ptr privati. Cristoi-ziaristi aud si vad zilnic plangandu-i pe bugeti. Rahatilor cu ochi, economia o facem noi, privatii.

3 comments to Bugetari, bugetaţi şi restu’ lumii

 • Viliu

  Care economie Gogu, ca nici buticuri nu mai sunt. Economia privata in Romania se rezuma la hypermarcheturi, Sidex, Dacia-Renault si tarabele din piata care, normal, sunt evazioniste. Asa ca statul stie ce face. Esti bugetar sau nu esti.

 • Despre buticele care nu mai sunt, cel putin in Bucuresti, multumeste-i fostului premar, fost marinel, actual capitan de tara, Basescu. Ai uitat in insiruire Rompetroalele de toate neamurile date gratis de actuala guvernare, de toate cimentariile date gratis, si in general de tot ce merge azi, dar supt obladuire streina. Nu sunt bugetar gogule. Deci ce fac? Ii sinucid?

  • Viliu

   Nu poti sa-i sinucizi. Daca nu esti bugetar, nu existi. Cum crezi atunci ca ai putea face ceva??
   Nu l-am uitat pe marinel, fii pe pace. Sunt oameni care au pierdut afaceri din cauza lui si odata cu acele afaceri au pierdut si casa, masina si tot ce au mai pus ei gaj la banca pentru a se imprumuta ca sa umple butica cu ce cumpara lumea.

Leave a Reply