A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

USL câştigă alegerile

Am asteptat un comentariu in acest sens, dar nu am vazut. Asta nu inseamna ca, poate, nu a aparut. Est caz, recunosc intaietatea celuia.

Degringolada PDL nu este nicidecum degringolada. Este calculata de ani buni. Se fura cat se poate,  se calca in picioare. Opositia isi ia partea, si-a luat-o cand a fost la putere, si si-o va lua cand va reveni. Si-o ia si acum. Inversunarea este frumoasă faţadă. Incredibilele aparent proaste miscari pedeliste nu fac decat sa grabeasca sfarsitul acestei formatiuni. Si asa incerte, ba FSN, ba PD. Ba Petre Roman, ba ministrul marinel devenit capitan de bobor incert, cu patroni streini, acolo unde sunt banii dumneavoastra. Caderea nu va avea loc anticipat, pentru ca opositia nu doreste asta. Nu are ce arata acum. Cu un vot de 4 ani insa are ce arata, aceeasi pălărie cu aceeasi politichie, că jicnim Măriuca, fată din popor. Mai mult, ura revarsata canalizat pe toate posturile media aservite, impotriva PDL nu are decat un scop: votul in masa pentru USD. Cu acceptul si marele concurs al PDL. Cusaturile interioare incep sa se vada. Plecari din PDL, posibile aliante cu prostii PNL. PDL e sortit pierii de neshte ani. Ca si boborul locuitor de va pica in plasa. Nu-sh ce-mi zice ca nada e proasta, dar si votantii aşijderi, doar plasa ramane. Pentru inhabitanţi.

 

3 comments to USL câştigă alegerile

Leave a Reply