A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

The end.

Ce propovaduiau multi nu s-a produs. Euro merge mai departe. Insa nu ma asteptam, desi banuiam, ca UK, sau Marea Britanie, ori Anglia (apropo, cate denumiri ii mai trebuie unui fost imperiu sa se autodenumeasca?) o va face. Sa fie la ei, au revoir, a rivederci, je m-anfish, pupavash. Cred ca este inceputul unui sfarsit, cel al …anglofonilor, mericani sau ingleji si al politicii si mentalitatii lor. Deocamdata in Oiropa.

3 comments to The end.

  • Viliu

    O veste buna pt. Gogu: Bursa din Chicago accepta garantii depozite in yuani si plati in aceeasi moneda. De asemenea, Apple Computers a acceptat sa incaseze yuani acum nu mai mult de o saptamana. Moneda chinezeasca devine moneda de schimb international.
    Dar, stai asa, nu te bucura inca: asta inseamna ca se va intari. China nu va mai putea sa produca pentru export, va fi condamnata sa exporte capital. Asta o va face la fel de nesuferita ca si pe Statele Unite. Caci ce nu vrei Gogule sa intelegi e ca exportul de capital face o tara nesuferita, nu politica externa, ca vaz ca te-ai blocat in idee. Exportul de capital inseamna sa iei din resursele altora odata cu repatrierea profitului.
    In consecinta, America nu mai are nevoie de Euro ca sa isi slabeasca moneda fata de yuan. dimpotriva, o zona Euro cat mai mica devine ceva placut Americii tocmai ca sa nu i se devalorizeze moneda prea mult. Drept pentru care va actiona in consecinta. Doar ca tari cum ar fi Grecia nu au de ce sa renunte la Euro, ar fi sinucidere curata. Iar o Europa in debandada ar ajunge la mana furnizorului rus de gaze si energie.
    Eu sunt curios cum o vor scoate pana la capat Americanii. Cred ca au jucat gresit pe cartea numita Samuel Huntington cand trebuia sa fie foarte atenti la cartea numita Neagu Djuvara. Hai ca daca am timp o sa aprofundez putin subiectul si o sa pun un post interesant.

  • Roluiesti vorbe gogule. Ca vrei tu sau nu vrei, in viata asta a ta vei vedea decaderea Mericii. China va ramane puternica, si, poate, in combinatie cu alti “galbeni” va stapani lumea. Ioropa se va fi dat cu cine trebuie din timp.

Leave a Reply